Általános

Az okosotthon valójában nem kihasználható a mindennapokban

Az okosotthon sokak számára még mindig tabutéma, mert félnek belevágni otthonuk korszerűsítésébe. Nagy kár, hiszen ezek a rendszerek megkönnyítik az olyan mindennapos rutinfeladatok elvégzését, mint a porszívózás vagy a kiskedvencekről való gondoskodás. Habár az okosotthon kiépítése jelentős befektetést igényel, a megtakarított idő és a kényelem kárpótol érte.

A Tesla Smart tulajdonosa is Elon Musk?

Biztosak vagyunk benne, hogy Elon Musk boldogan lenne márkánk tulajdonosa, de ez sajnos nincs így.

Túlárazott kínai kütyük

Igen, mint a legtöbb elektronikai eszközt, a Tesla termékeit is Kínában gyártják. A márka mögött azonban egy olyan cseh termékfejlesztő csapat áll, amely gondosan választja ki és teszteli az eszközöket, hogy azok minél inkább megfeleljenek a vásárlók igényeinek. A Teslánál arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk, elérhető áron.

Magas ár

Megértjük, hogy a Tesla okosotthon termékek árát nem mindenki találja vonzónak, de bízunk benne, hogy Ön is talál kedvére valót termékpalettánkban.

Gyenge minőség

A Tesla termékei remek ár-érték arányú eszközök. Ez nem azt jelenti, hogy termékeink rossz minőségűek, viszont úgy nyújtanak funkcionalitást és megbízhatóságot vásárlóinknak , hogy közben megfizethetőek maradnak.

Milyen szoftveren keresztül vezérelhető a Tesla okosotthon rendszere?

Az összes Tesla okos termékhez letölthető a magyar nyelvű Tesla Smart alkalmazás Android és iOS rendszerben is.

Hol tárolja a Tesla az okosotthon rendszerben megadott adatokat?

Az adatokat a németországi AWS felhőben tároljuk, ezért az adatkezelés az európai GDPR rendeletnek megfelelően történik.

Az okos eszközök beszerzése igazi pénzszórás, saját okos otthon kialakítása pedig teljesen felesleges.

Az okos eszközök egy ideje már életünk részei, és mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő készülékeket. Van, akinek elég egy okostelefon, mások szívesen fektetnek be egy okos légtisztítóba vagy kamerarendszerbe. Tegyen próbát Ön is termékeinkkel, hiszen azokat akár manuálisan is vezérelheti.

Okosotthon = lustaság. Nincs szükségem saját okosotthon kiépítésére, hiszen nem vagyok ellustulva.

Okos otthon = kényelem és kevesebb gond. Ezek a rendszerek nem a lustaságról szólnak, hanem a kényelemről és arról, hogy hosszú távon megkímélje Önt a háztartással járó fáradságtól.

Milyen árkülönbséggel szerezhetőek be a Tesla okos termékei a különböző kereskedelmi partnereknél?

Magyarországon vezető e-kereskedelmi partnerekkel dolgozunk együtt. Az ajánlott fogyasztói ár minden partnernél megegyezik. További információért keresse fel kedvenc webáruházát vagy tekintse meg a Tesla hivatalos, magyar nyelven is elérhető honlapját.

Kompatibilis a Tesla okosotthon rendszere különböző digitális asszisztensekkel?

Igen, az egyes Tesla okos eszközök támogatják az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri digitális asszisztenseken keresztüli kommunikációt (a kompatibilitás mindig szerepel az adott termék specifikációjában).

Hány különböző eszköz vagy termosztát csatlakoztatható egymáshoz egy okos ZigBee hubon keresztül?

Az okos ZigBee Hub vezérlőhöz akár 50 otthoni okos eszköz csatlakoztatható. Létrehozhat egyedi csoportokat, például egy 50 termosztátfejből álló csoportot, amely aztán együttesen kommunikál a központi egységgel. A ZigBee Hub két változatban kapható: a vezeték nélküli Tesla Smart ZigBee Hub és a Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub, amelyet UTP kábellel kell közvetlenül a routerhez csatlakoztatni. Az 50 méteres hatótávolságú vezeték nélküli változathoz képest az RJ45 ZigBee Hub hatótávolsága akár a 120 mé...

Kompatibilisek a Tesla okosotthon termékek a Tuya termékcsaláddal? Vezérelhetők a Tuya platformon keresztül?

A Tesla okosotthon termékei kompatibilisek a Tuya platformmal, de sajnos nem tudjuk garantálni, hogy ez a jövőben is így marad.

Szükséges külön termosztát csatlakoztatása a rendszerhez, ha kondenzációs kazánnal használom azt? (Tesla Smart Bundle Style - 3x Tesla okos termosztátfej, Style + okos ZigBee hub)

Az okos megoldás csak a radiátorszelepeket helyettesíti azok okos változataival, tehát továbbra is szükség van egy külön termosztátra, amely a kazánt vezérli.

Rendelkezik a ZigBee okos hub saját SIM-kártyával? Hogyan működik az otthoni hálózathoz való csatlakozás?

Jelenleg a vezérlőegység két változata elérhető kínálatunkban. A Tesla okos ZigBee HUB csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz, amely lehetővé teszi a termék Tesla Smart alkalmazáson keresztül történő vezérlését. A Tesla Smart ZigBee HUB RJ45 Ethernet porttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást a vezetékes hálózathoz. Bármelyik megoldást is választja, a terméket ezután a mobilalkalmazásban ellenőrizheti és párosíthatja más, ZigBee protokollt támogató Tesla okos termékkel.

Lehetséges több eszközzel csatlakoztatnom ugyanahhoz a felhasználói fiókhoz?

Igen, lehetséges több felhasználói fiók létrehozása a Tesla Smart alkalmazáson belül. Kattintson a "Család létrehozása" gombra, ahol szerkesztheti a családnevet és a kapcsolódó beállításokat, meghívhat más felhasználókat is, akik a saját telefonjukról vezérelhetik a készülékeket. Azonban egy fiókkal egyszerre több mobiltelefonról nem lehet csatlakozni.

Google Fit / Apple Health alkalmazások

A Tesla Smart termékek jelenleg nem támogatják a Google Fit és az Apple Health szolgáltatást.

Két, PIR érzékelővel felszerelt kültéri okos kamerát vásároltam, amelyek különböző alapszoftverrel rendelkeznek. Ez probléma?

Ugyanazt a kamera modellt adtuk ki kisebb módosításokkal. Teljesítmény szempontjából a kamerák ugyanazok, csak különböző Firmware frissítéseken alapulnak, de a termékek jelenlegi alapszoftver paraméterei pontosan megegyeznek.

Költségek és tárhelykapacitás

A Tesla okos kamerákhoz kapcsolódó felhőalapú szolgáltatás kétféle csomagban elérhető. Az alapcsomag (14 napos tárolási idő) körülbelül 1700 forintba, a prémium csomag (30 napos tárolási idő) pedig körülbelül 3600 forintba kerül. Az árak az aktuális forint árfolyamon alapján lettek kiszámítva, ezért a feltüntetett összeg változhat.

Kompatibilisek a Tesla Smart termékei más gyártó termékeivel?

A Tesla Smart termékei jelenleg még nem kompatibilisek más gyártók termékeivel.

Ügyfélszolgálat

Annak érdekében, hogy a termékpanasza a lehető leghamarabb megoldódjon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy hivatalos szervizközponttal a weboldalukon található panaszbejelentő űrlap kitöltésével. TMX Mobile Solution Kft. Kinizsi utca 2/B, 2040 Budaörs Kapcsolattartó: info@tmx.hu

Podkategorie