Okos légtisztítók

Az okos légtisztító használatának semmi értelme, érdemes inkább alaposan átszellőztetni a lakást.

A Tesla intelligens légtisztítók segítenek például az allergiaszezon ideje alatt a pollenek elleni küzdelemben, de szagelszívóként is kiválóan működnek.

Automatikusan kikapcsol az okos légtisztító?

A légtisztítók nem kapcsolnak ki automatikusan a helyiség levegőjének megtisztítása után, de a Tesla Smart telefonos alkalmazáson keresztül távolról kikapcsolhatja őket, vagy beállíthat egy időzítőt, amikor a készülék automatikusan kikapcsol.

Az okos légtisztító érzékelője nem reagál a be- és kikapcsolásra. Mi a teendő?

Az okos légtisztítóba beépített érzékelők magas precizitással működnek: egyes, a levegőben megtalálható anyagok szintjének változására azonnal reagálnak. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a különböző gyártók eltérő módon kalibrálják a termékeikben megtalálható érzékelőket.

Ártalmas lehet az UV-lámpa sugárzása az emberek vagy háziállatok számára?

A légtisztítókba beépített UV-C lámpa minimális, küszöbérték alatti sugárzást bocsát ki, amely nincs negatív hatással az Ön vagy háziállatai egészségére.

Hogyan működik a légtisztítóhoz tartozó Tesla Smart alkalmazás? Beállítható rajta bármilyen automatizálás vagy egyéb más funkció?

Miután létrehozta felhasználói fiókját a Tesla Smart alkalmazásban, a Smart gombra kattintva áttekintheti az összes, applikációhoz csatlakoztatott okos eszközt, amelyeket a távvezérlés funkció segítségével telefonjáról is irányíthat: például bekapcsolhatja az ionizációt, az UV fertőtlenítést, a háttérvilágítást vagy időzítőt állíthat be a a készülékek ki- és bekapcsolására.

Hogyan működik az ionizátor a Tesla okos légtisztítóban?

A légtisztítóban megtalálható negatív ion generátor erős abszorpciós képességgel rendelkezik, így egyszerűen és gyorsan megszünteti a kellemetlen szagokat, és felfrissíti a helyiség levegőjét. Az ionizátor és a készülékben található UV lámpa külön-külön szabályozható.

Mi az a mosható előszűrő?

A Tesla okos légtisztítóban megtalálható mosható előszűrő egy olyan mikrofilter, amely hatékonyan blokkolja a 2,5 mm-nél nagyobb szál részecskéket. Akár tízezerszer is könnyen tisztítható. Megakadályozza a nagy részecskék, például a háziállat szőr, a korpa és a durva por továbbjutását HEPA-szűrőre, így gátolja annak gyors eltömődését, és jelentősen meghosszabbítja az élettartamát. Egyszerűen porszívózza ki és törölje át az előszűrőt egy tisztítókendővel, majd hagyja megszáradni.

Ki tudom kapcsolni az okos légtisztító ionizációs funkcióját?

A okos légtisztító ionizációs funkciója egyszerűen kikapcsolható.

Mi a HEPA szűrő behelyezésének helyes módja?

Elsőként helyezze a készülékbe a HEPA szűrőt, erre helyezze rá a mosható előszűrőt. Végül csukja be a készüléket a zárófedéllel.